Wie zijn wij?

Psychologiepraktijk Eas is een duopraktijk waar Saartje Kortleven en Tine Wastiels beiden werkzaam zijn als klinisch psycholoog en systeemtherapeut.

We volgden beiden een universitaire opleiding tot klinisch psycholoog en zijn door de psychologencommissie erkend (erkenningsnummer Tine Wastiels: 832109313 – Saartje Kortleven: 832108189). We hebben beiden een langdurige opleiding in de relatie- gezins- en systeemtherapie gevolgd.

Wij zijn aangesloten bij de Belgische Federatie van Psychologen, de Vlaamse Vereniging van Klinische Psychologen en de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling. We zijn allebei actief binnen de psychologenkring van onze regio.

Binnen Eas creëren we ruimte voor intervisie en supervisie, in samenwerking met een psychiater. Daarnaast investeren we in degelijke opleidingen en bijscholingen. Op deze manier willen we garant staan voor een professioneel hulpverleningsaanbod.

 

Tine Wastiels

Tine is geboren op 13/03/1983. Zij is gehuwd en moeder van drie kindjes. Ze staat in het werkveld sinds 2006.

Naast haar basisopleiding als klinisch psycholoog is Tine ook een erkend relatie- gezins- en systeemtherapeute en psychotraumatherapeute (i.o.).

Tine richt zich tot kinderen, jongeren en volwassenen. Zij werkt ook met koppels en gezinnen en doet ook groepstherapieën.

 

Klik hier voor meer informatie over Tine.

 

Saartje Kortleven 

Saartje is geboren op 24/06/1983. Zij is gehuwd en moeder van drie kindjes. Ze is sinds 2005 aan de slag als klinisch psycholoog en is zich steeds blijven bijscholen. 

Saartje richt zich tot kinderen, jongeren en volwassenen. Zij werkt ook met koppels en gezinnen.

 

Klik hier voor meer informatie over Saartje.